Kultur

Brunch, cava og musiksalon med Lars Hannibal

Foto: FOF Djursland

Nyd en lækker brunch og sip af et dejligt glas cava mens musiker Lars Hannibal tager dig med ind i en anderledes musikkarriere i den smukke restaurant Den Gamle Stald i en af længerne på en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde Gammel Estrup. Lars Hannibal er født i Aarhus og er en erfaren guitarist og lutspiller og har spillet tusindvis af koncerter både i Danmark og i udlandet.

Efter en dejlig brunch med cava fortsættes med musiksalon med Lars Hannibal – I Musikkens Tjeneste. Han fortæller indlevende om hans musikkarriere, der igennem 50 år har ført ham rundt i hele verden – fra koncerter i Japanske lukkede templer og i Den Forbudte By i Beijing til TV-transmitterede koncerter i Lincoln Center i New York.

Koncerten vil indeholde kendt og elsket guitarmusik af bl.a. Stanley Meyers, Isaac Albeniz, J. S. Bach, F. Sor, Ulrik Neumann, Heitor Villa-Lobos og hans egne kompositioner og arrangementer af danske sange.

En formiddag med musikalsk dybde og afslappet stemning

Musiksalonen vil foregå i en afslappet stemning, hvor Lars Hannibal vil introducere musikken og fortælle om hans mangefacetterede liv “I Musikkens Tjeneste”. Der vil være en pause undervejs, og der bliver også mulighed for at stille spørgsmål til Lars Hannibal.

Du er velkommen til musiksalon i Den Gamle Stald på Gammel Estrup søndag den 7. november kl. 9.30-13. Billetter bestilles ved FOF Djursland på tlf. 86 32 55 88 eller på hjemmesiden: fof.dk/djursland, hvor du kan se hele foredragsrækken, der når langt ind i foråret 2022.

Kommentarer