112

Butikstyveri udviklede sig til tumult i Auning

Foto: Kim Matthäi Leland

Mandag kl. 20.00 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra SuperBrugsen på Centervej i Auning, hvor der var opstået tumult mellem personalet og to kunder, der var taget i at stjæle varer fra butikken.

Brugsuddeleren har forklaret til politiet, at han befandt sig i butikkens baglokale, da han på videoovervågningen blev opmærksom på en kvinde og en mand, der tog nogle varer fra deres kurv ned i deres tasker i stedet.

Brugsuddeleren gik ud i butikken og observerede de to kunder på afstand, hvor han kunne se, at manden lokkede kassemedarbejderen ind i butikken for at hjælpe med noget, hvorefter kvinden gik igennem kasselinjen, uden at betale for varerne i tasken.

Brugsuddeleren tog fat i kvinden i butikkens vindfang og bad om at se, hvad hun havde i tasken. Dette nægtede kvinden, og da brugsuddeleren i stedet forsøgte at få hende til at gå med ind i butikkens baglokale, sparkede hun ham på anklen og kaldte på sin mand.

Da manden kom, opstod der tumult, og både manden og kvinden skubbede til brugsuddeleren for at få deres taske med sig. Det lykkedes dog brugsuddeleren at få fravristet kvinden tasken, der indeholdt to færdigretter, men det resulterede i, at manden gav ham en knytnæve i ansigtet, hvilket kort efter blev fulgt op af flere slag og skub.

Parret forlod herefter stedet i en bil, og kort efter fandt politiet frem til dem på en adresse i Kolind, hvor bilen også holdt. Den 38-årige mand og den 37-årige kvinde blev begge anholdt og sigtet for røveri. De blev kørt til politigården i Randers, hvor de tirsdag formiddag er blevet afhørt til sagen, hvorefter de vil blive løsladt igen.

Kommentarer