Magaxin

Dette kan du gøre for at være ekstra opmærksom på din sundhed

Artiklen er sponsoreret.

Sundhed er et stort emne disse år, og en ting, som går igen, at vi skal passe meget bedre på os selv, og værne om vores sundhed. Det kan vi gøre på mange forskellige måder, men fællestrækket er, at vi er gode ved- og opmærksomme på os selv og vores krop.

Ekstra opmærksomhed

Hvis du allerede har fået at vide af lægen, at du skal være opmærksom på dit helbred, fordi dit blodtryk enten er lidt for højt eller lidt for lavt, eller at du skal være opmærksom på, at det enten ikke stiger eller falder meget mere, så kan det være en ide at anskaffe sig en blodtryksmåler, så du selv kan måle i ny og næ, og på den måde, være med til at holde ekstra øje med det. Hvis det er en løsning, du cil gøre brug af, så er det en mulighed at køb din blodtryksmåler her.

Bevæg kroppen godt igennem

Motion er en genganger, og du hører det sikkert over det hele. Men kroppen skal bevæges, så ud over, at kroppen styrkes, så kan du, gennem bevægelse, også lettere mærke dig selv, hvad der sker inde i kroppen, og hvor du så har brug for at have lidt ekstra opmærksomhed. Yoga er for eksempel en god bevægelsesform til også lige at scanne kroppen igennem på en rar måde, for at blive mere bevidst om den krop, vi skal passe så godt på.

Spis grønt

Kosten er også et brændpunkt, for her nærer vi kroppen, så den kan komme sig og arbejde godt og grundigt. Grøn mad er lettere fordøjeligt og noget af det sundeste, så du kan sørge for, at du får nok at de gode grøntsager og bælgfrugter, så kroppen får alt det, den har brug for. Er du i tvivl, så kan du altid søge vejledning.

Kommentarer