Ørum Djurs

Djurs-Gazelle modtager DI-pris for rummelighed

Torsdag modtog Jan og Kim Klausen fra murerfirmaet Bent Klausen DI Randers-Norddjurs’ Initiativpris 2021. Fra venstre: Benny Daugholm, Terma, næstformand i DI Randers-Norddjurs, Jan Klausen, borgmester i Norddjurs Kommune, Kasper Juncher Bjerregaard (V), Kim Klausen samt næstformand for DI Randers-Norddjurs Palle Martin, L-Tek, næstformand i DI Randers-Norddjurs. Fremsendt foto

Vækst og rummelighed går hånd i hånd hos Murerfirmaet Bent Klausen ApS, som på få år er gået fra at være 8 til 10 ansatte til i dag at have omkring 60 ansatte. Samtidig er der plads til fleksjobbere og andre former for indslusning af folk, der ellers har haft svært ved at komme på arbejdsmarkedet. Derfor får virksomheden DI Randers-Norddjurs’ Initiativpris 2021, som blev overrakt torsdag 24. februar på firmaadressen i Ørum Djurs.

Lige i øjet af Djursland i Ørum Djurs ligger Murerfirmaet Bent Klausen, som tager sig af jord-, beton- og murerarbejde. Virksomheden har haft stor succes ved at tilbyde et bredt spektrum inden for byggeriet.

Det er virksomheden, som hjælper hr. Hansen med at skifte fuger, lave et badeværelse om eller bygge en terrassemur, men er også virksomheden, som laver fundamentet til Tulips nye store byggeri i Randers og bygger etageboliger på Tulipanvej i Aarhus. Så næsten alle størrelser af byggeri er noget, virksomheden tager sig af. Der er i virksomheden plads til både store og små projekter.

– Vi har her med en virksomhed at gøre, som nærmest har kørt i overhalingsbanen, mens andre virksomheder under coronakrisen har måttet holde sig i vigesporet, siger næstformand for DI Randers-Norddjurs Palle Martin, der selv er adm. direktør for L-Tek.

Virksomheden blev i 2018 udnævnt til Børsens Gazelle-virksomhed. Det var et år, hvor man i virksomheden virkelig tog et kvantespring både med antal ansatte, men ikke mindst med et spring i, hvad man mente, man magtede at bygge. Og det gik utroligt godt i regnskabsåret 2017/2018.

I forhold til årets resultat har der været et mindre fald i 2019 og i 2020. Men det er til gengæld i 2021 steget til 4.491.000 kroner og dermed godt en fordobling i forhold til året før.

Aktiv på facebook

Virksomheden er også meget aktiv på de sociale medier, som man i virksomheden betragter som et aktiv. Eksempelvis lægger man meget op om virksomhedens forskellige byggeprojekter.

Det er med andre ord en virksomhed med succes, der i torsdag i denne uge modtog DI Randers-Norddjurs’ Initiativpris 2021.

– Vi har her med en rummelig virksomhed at gøre, som gennem de seneste ti år har ansat folk i fleksjob via en aftale med os fra kommunen. Og der har været andre, som har haft brug for en slags støtte eller brug for at få hjælp til at møde på arbejde. På virksomheden har man også lige givet en af murerne ‘Dronningens fortjeneste medalje’ for mere end 40 års ansættelse. Og lige nu er der tre til fire medarbejdere, som er på vej mod 10 års ansættelse. Det er, hvad jeg vil kalde en megaflot præstation, som Murerfirmaet Bent Klausen har al mulig grund til at være stolte over, sagde en stolt formand for erhvervsudvalget i Norddjurs Kommune, Niels Ole Birk.

Fakta

Murerfirmaet Bent Klausen ApS klarer jord-, beton og murerarbejde. Derudover klarer den også belægningsarbejde. Virksomheden tæller pt. 60 medarbejdere.

DI-Prisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de mindre og mellemstore virksomheder i DI’s medlemskreds. Det er virksomheder, som på en eller anden måde kan fremhæves og fremstå som en god og inspirerende rollemodel for andre erhvervsledere.

Det er DI Randers-Norddjurs, der udpeger den regionale modtager af InitiativPrisen. I 2021 var det et særligt kriterie, at virksomheden har iværksat initiativer, der bidrager til at fremtidssikre virksomhedens produkter, services eller produktionsprocesser.

Prisen skulle have været uddelt sidste år, men det måtte udsættes på grund af coronanedlukningen.

Kommentarer