Magaxin

Driver du virksomhed i Aarhus? Find en lokal revisor

Artiklen er sponsoreret.

Aarhus er en handelsby med over 1000 års historie, og adgangen til både havet og kollektiv transport ud til Jyllands udkantsegne og hovedstadens tumult gør byen attraktiv at drive virksomhed i. I øvrigt er du i Aarhus omringet af potentielle forretningspartnere og eksterne bureauer og kontorer, hvor du kan finde hjælp til at løse de opgaver, dit firma ikke magter med de in-house-kræfter til rådighed.

Find din nye revisor i Aarhus

Fx er hjælp til det med regnskaber og erhvervsretlig rådgivning aldrig langt borte – find din lokale revisor i Aarhus. Udover blot at stå til rådighed, når du skal have revisorpåtegning på dit årsregnskab, kan en revisor også træde til, når du ønsker at få et virksomhedstjek udført. Ved sådan et tjek bliver du obs på, hvordan det nu står til med likviditeten på kort og langt sigt, og om noget kan optimeres.

Overvej at få revisorhjælp på abonnement

Som mange andre virksomheder er revisionsfirmaer glade for at sælge abonnementer, så der bliver et passivt cashflow. Det kommer til udtryk i form af ting som revisor- og forsikringsabonnementer, du kan finde hos visse revisorer. Hvad sidstnævnte gælder, vil sådan et typisk indbefatte forhandling med forsikringsselskaber og oprettelse af forsikringer – måske så kan revisoren få en god deal til dig.

Hav altid en idé om, hvilken revisor du skal tage fat i

En revisor er altid god at kontakte, hvis du ønsker, at et par øjne udefra kigger på virksomhedens økonomi. Og deres hjælp bliver især kærkommen, når du står med en kriseramt virksomhed. Så hav altid en revisor i baghovedet, som du ved, du kan ringe op. Ønsker du i det lange løb at spare på en revisors ydelser, så kan det måske svare sig at takke ja til et revisorabonnement med faste ydelser.

Find en revisor i Aarhus online, som kan levere det, du efterspørger.

Kommentarer