Magaxin

Få et lunt sommerhus i vintermånederne

Artiklen er sponsoreret.

Der er ikke noget, der er så fantastisk som at have et skønt sommerhus. Når solen står højt på himlen, temperaturen er høj, og fuglene synger, er det lig med dansk sommer og masser af idyl. Sommerhuset kan dog være et lige så stort aktiv i de kolde måneder.

Her kan du finde de lune tæpper, de tykke sokker og den varme kaffe frem og sætte dig godt til rette i skæret fra lampen, mens du læser i den gode bog. Og du kan nyde kølige gåture langs strand og dansk natur.

Der er behov for masser af varme og lune rum

Før det er helt rart at bruge sommerhuset i vintermånederne, er der dog behov for en god varmekilde. Huset skal være tilflugtsstedet – selv på de koldeste dage. Og derfor er det vigtigt at kunne varme alle rum op til en behagelig temperatur.

Og især i de ældre sommersuse kan det være lidt af en opgave. Her er der nemlig ofte ikke trukket varmerør eller installeret radiatorer beregnet til et centralvarmeanlæg, og derfor er brændeovnen tit den eneste varmekilde, hvorfor den bliver familiens samlingspunkt.

Det kan være hyggeligt, men knap så praktisk.

Derfor bør du gøre brug af en luft-til-luft varmepumpe

Derfor bør du i stedet tage et kig på de gode muligheder, der byder sig med luft-til-luft varmepumpe sommerhus. Med den er det muligt for dig at varme hele dit sommerhus op både hurtigere og bedre – og hele året rundt.

Varmepumpen let at installere, og den er billig i drift. Derfor kan du opleve, hvordan dit generelle varmeforbrug kan blive sænket, når du vælger at gøre brug af en luft-til-luft varmepumpe – specielt hvis du plejer at bruge en varmekilde som for eksempel en elradiator.

Der findes et bredt udvalg af varmepumper, derfor findes der helt sikkert en model, der passer hos dig.

Kommentarer