Kultur

Gammel Estrup og Det Grønne Museum åbner med et godt tilbud

Foto: Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum, Det Grønne Museum

Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum og Det Grønne Museum åbner den 1. februar 2022, og alle, der køber billet den første måned, får automatisk et årskort til de to museer. 

Et årskort med i handlen til alle besøgende i en hel måned. Sådan lyder det gode tilbud, når museerne sæsonåbner 1. februar 2022. Museerne håber, at det vil betyde flere gæster henover hele året. Og at ikke mindst de lokale i Norddjurs og omegnskommunerne benytter sig af muligheden for at besøge museerne og få glæde af de mange ting, der tilbydes året rundt. I 2022 har museerne en række spændende udstillinger og  

aktiviteter på programmet. 

På Det Grønne Museum kan man bl.a. skabe sin helt egen  

bygsort og se plante-DNA i den nyeste udstilling Guldkorn, i ferier er der et overflødighedshorn af aktiviteter for alle, og året slutter med et brag til det traditionsrige Julemarked. 

På Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum kan man fra sommer gå på opdagelse i den nyrestaurerede kælder, i alle ferier og op til jul er der særlige aktiviteter for børn, og man kan købe hjemmebag og kaffe fra Madam Blå af husjomfruen i Herregårdskøkkenet. 

Årskortet gælder til begge museer og koster normalt 200 kr. I hele februar måned får man automatisk et årskort med, når man køber almindelig entrebillet til 110 kr. Børn under 18 år har altid gratis adgang på de to museer. 

“Det Grønne Museum tilbyder et væld af udstillinger, oplevelser og perspektiver hele året rundt – langt mere end man kan opleve på én dag. Vi vil derfor gerne besøges ofte og også være et rart sted at mødes med venner og familie. Det er derfor, at vi i februar måned tilbyder alle museumsgæster, at de kan veksle billetten ud med et årskort. Museer kan man ikke få for meget af!”, siger Anne Bjerrekær, direktør på Det Grønne Museum.

”Her på Gammel Estrup mener vi, at alle har ret til at møde historien og få kulturelle oplevelser. Derfor er vi særligt glade for at kunne tilbyde gratis årskort, for på den måde kan alle – også dem, der ikke normalt ville vælge at gå på museum – komme meget billigt på besøg året rundt. Jeg håber, at rigtig mange vil tage imod tilbuddet og opleve vores skønne sted, historien og de mange aktiviteter og udstillinger, vi byder på”, siger museumsdirektør ved Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum, Britta Andersen. 

Kommentarer