112

Hviderussisk mand stjal varer i Superbrugsen

En ansat i Superbrugsen i Auning tog tirsdag aften en butikstyv på fersk gerning.

Tirsdag aften omkring kl. 17.30 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Superbrugsen i Auning, hvor personalet havde tilbageholdt en udenlandsk butikstyv.

En medarbejder havde på videoovervågning set manden komme ind i butikken og lægge sin rygsæk ned i en indkøbskurv, hvorefter han var gået hen til afdelingen med personlig pleje og taget blandt andet barbergrej og lagt det ned i rygsækken.

Medarbejderen fulgte manden på videoovervågningen og kunne se, at han ved kassen blot betalte for en lille pose slik. Medarbejderen fik stoppet manden, da han var nået til udgangen, og bad ham følge med ind på et kontor, hvorfra der blev ringet efter politiet.

Manden åbnede tasken og viste, at han havde stjålet øl, en el-tandbørste, en pakke batterier, en skraber, to pakker trøfler og en pakke røget bacon. Den 46-årige mand, der er hviderussisk statsborger, blev anholdt og sigtet for butikstyveri og fik en straksbøde på 1500 kroner. Han er fortsat tilbageholdt af politiet i op til 3×24 timer, mens hans sag bliver forelagt Udlændingestyrelsen.

Kommentarer