Magaxin

Hvilken slags bordplade skal du vælge? Læs mere her

Artiklen er sponsoreret.

Vi har bordplader mange steder i vores bolig. I køkkenet, på badeværelset, på skrivebordet på kontoret og spisebordet i spisestuen. Dog køber man ofte spiseborde og skriveborde i et samlet sæt, hvor bordpladen allerede er sat fast på bordet. Køkkenet og badeværelset er en anden sag. Her kan du blive klogere på, hvilken slags bordplade du skal vælge.

Bordplade til køkkenet

Når det kommer til dit køkken, er der mange overvejelser, du skal gøre dig ift. valg af bordplade. I køkkener vil man ofte vælge en, der er praktisk og som kan holde til dagligdagens slid og skrammer. Det kunne være oplagt at vælge bordpladen i bøg, da det den er modstandsdygtig overfor ridser og mærker, samtidig med at det nemt kan fikses med noget olie og en pudsning, hvis træbordpladen bliver kedelig at se på. Udover at en træbordplade er praktisk, er den også rigtig flot og neutral af udseende, og vil give et smukt nordisk look til dit køkken. Der er også muligheden at vælge en laminatbordplade – den er dog ikke modstandsdygtig overfor skrammer og får let ridser.

Bordplade til badeværelset

Til badeværelset skal der også en praktisk bordplade til. Her kan man også vælge en lavet af træ, hvilket også giver noget varme og eleganthed til badeværelset, i stedet for at vælge noget klassisk hvidt. I stedet for at vælge solidt træ til badeværelset som i køkkenet, ville en krydsfinerbordplade være mere praktisk her. Den er nemlig vandafvisende og kan holde til det meste. Du kan også vælge keramik eller granit for et mere elegant look. Nogle bordplader kræver også mere vedligeholdelse end andre, så det er op til dig, hvor mange kræfter du vil bruge på projektet. Bordplader kommer også i mange forskellige prisklasser, så det er også noget du skal overveje, inden du begiver dig ud i et køb. 

Kommentarer