112

Minilæssertyve smurt ind i mudder

Tre unge mænd blev søndag morgen anholdt for tyveri af en minilæsser. Arkivfoto

Søndag morgen fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en medarbejder hos et tømrerfirma, der i øjeblikket arbejder på en byggeplads på Enighedsvej i Auning, hvor der blandt andet står en minilæsser.

Minilæsseren har en GPS monteret, og medarbejderen kunne se, at nogen var i færd med at flytte den, hvilket ikke var meningen.

Der blev sendt en patrulje afsted, og medarbejderen guidede betjentene i retning af Gl. Estrup, hvor han kunne se på GPS’en at minilæsseren befandt sig.

Omkring klokken halv ni kontaktede medarbejderen igen patruljen, da han nu havde fundet minilæsseren forladt i skoven, hvor den var kørt fast.

Nogenlunde samtidig meldte en anden patrulje, at de på landevejen ved Auning havde truffet tre personer, der alle var smurt ind i mudder og ikke kunne redegøre for deres færden.

De tre mænd på 22, 22 og 23 år blev alle anholdt og sigtet for brugstyveri af minilæsseren. Den ene af de 22-årige blev desuden sigtet for narkobesiddelse, da han under visitationen blev fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain.

Kommentarer