Navnenyt

Ny sygeplejefaglig direktør i Psykiatrien i Region Midtjylland

Jannie Falk Bjerregaard. Fremsendt foto

Jannie Falk Bjerregaard er fra 1. januar 2024 ny sygeplejefaglig direktør i Psykiatrien i Region Midtjylland.

Psykiatriens ca. 3200 medarbejdere i Region Midtjylland får ny sygeplejefaglig direktør. Valget er faldet på Jannie Falk Bjerregaard i et stærkt ansøgerfelt, hvor seks kandidater kom til samtale. 

Jannie Falk Bjerregaard er uddannet sygeplejerske fra 2005 og kommer fra en stilling som chefsygeplejerske ved Akutafdelingen og Medicinske Sygdomme ved Sygehus Lillebælt. Inden da var hun viceområdechef i Specialområde Børn og Unge i Region Midtjyllands højt specialiserede socialområde, hvor hun siden 2017 har haft ledende stillinger.

– Med Jannie Falk Bjerregaard får vi en sygeplejefaglig direktør med både lyst, ambition og vilje til at være med til at skabe en robust og inddragende psykiatri til gavn for vores patienter og en attraktiv arbejdsplads for både nuværende og kommende medarbejdere. Jeg glæder mig også til at byde Jannie velkommen som medlem af Koncernledelsen, hvor hun med sine erfaringer fra både somatik og socialområde vil kunne bidrage med et helhedsorienteret blik på vores opgaver og udfordringer, siger koncerndirektør i Region Midtjylland Poul Michaelsen. 

Jannie Falk Bjerregaard ser frem til de nye udfordringer:

– Jeg glæder mig til at lære psykiatriens medarbejdere og ledere at kende, og sammen med dem vil jeg arbejde for at skabe lighed i sundhed i et sammenhængende sundhedsvæsen på tværs af sektorer. For mig er dygtige og engagerede medarbejdere samt et godt arbejdsmiljø fundamentet til at sikre en høj kvalitet i patientbehandlingen og afgørende i den forsatte udvikling af en faglig stærk og profileret psykiatri i Region Midtjylland. Jeg tror på værdien af en aktiv patient- og pårørende involvering, og jeg er ambitiøs på psykiatriens vegne, siger Jannie Falk Bjerregaard.

Psykiatrien i Region Midtjylland består af otte psykiatriske afdelinger for voksne, børn og unge fordelt over hele regionen. Psykiatrien behandler årligt mere end 32.000 borgere og har cirka 340.800 ambulante besøg om året.

Hospitalsledelsen i Psykiatrien i Region Midtjylland består fra 1. januar 2024 af hospitalsdirektør Tina Ebler, lægefaglig direktør Jakob Paludan og sygeplejefaglig direktør Jannie Falk Bjerregaard. J

annie Falk Bjerregaard afløser Claus Graversen, som har valgt at gå på pension på posten som sygeplejefaglig direktør.

Jannie Falk Bjerregaard bor i Højbjerg sammen med sin mand Nils og deres tre piger.

Kommentarer