112

Tre kvinder sigtet for brandstiftelse og drabsforsøg

Tre kvinder fremstilles onsdag i grundlovsforhør, alle tre sigtet for brandstiftelse og forsøg på manddrab i forbindelse med branden tirsdag aften på Campus Djursland i Grenaa. Foto: Presse-fotos.dk

Tre kvinder er anholdt og sigtet for brandstiftelse og drabsforsøg efter en brand på skolehjemmet Campus Djursland i Grenå tirsdag.

Østjyllands Politi skriver på Twitter:

– Vi fremstiller kl. 12.30 tre kvinder i grundlovsforhør v Retten i Randers. De sigtes for brandstiftelse og forsøg på manddrab i forbindelse med branden tirsdag aften på Campus Djursland i Grenaa, hvor en 19-årig mand kom alvorligt til skade.

I en pressemeddelelse skriver Østjyllands Politi:

– De anholdte er tre kvinder på hhv. 19, 20 og 54 år, og de fremstilles alle onsdag kl. 12.30 ved Retten i Randers. De er p.t. sigtet for vold, brandstiftelse og forsøg på manddrab.

Tirsdag kl. 20.06 kom der flere anmeldelser via 112 om, at der var brand på Campus Djursland. Ambulance, politi og brandvæsen var hurtigt på stedet, hvor en 19-årig mand, der havde befundet sig på værelset, var blevet reddet ud. Han blev fløjet til hospitalet til behandling.

Brandvæsnet fik slukket branden, men der skete omfattende skader på værelset.

Ud fra den indledende efterforskning fattede politiet hurtigt mistanke til, at branden var påsat, og senere samme aften blev de tre kvinder anholdt.

– Der er flere indikationer på, at der har været tale om en bevidst handling, og derfor er vi fortsat i fuld gang med efterforskningen for at finde frem til, hvad der er sket. Vi er stadig på et meget tidligt stadie, og vi kan ikke afvise, at der kommer flere anholdelser, så lige nu er det begrænset, hvor meget vi kan og vil sige om sagen, siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Onsdag eftermiddag fra omkring kl. 15.00 vil betjente fra nærpolitiet i Grenaa være synligt til stede ved Campus Djursland. Her vil de være klar til en snak med dem, der har brug for det, og tage imod evt. henvendelser fra vidner.”

Østjyllands Politi oplyser, at den 19-årige mand er uden for livsfare.

Kommentarer