Ørsted

Vær med til at hylde ildsjæle i Norddjurs Kommune til stort awardshow

Den 1. april fejrer Norddjurs Award alle foreninger og frivillige i hele kommunen, som gør en forskel og fortjener en særlig hyldest.

De gratis billetter er netop frigivet til dette års show i Rougsø Hallen, og alle er inviteret med.

De ni priser til Norddjurs Award påskønner og anerkender hvert år foreninger, frivillige og ildsjæle, der gør en forskel for andre i Norddjurs Kommune. I løbet af efteråret har alle borgere og foreninger kunnet indstille kandidater til otte af priserne. Arrangørerne har derudfra valgt de nominerede til hver kategori, hvor vinderne vil blive udpeget til awardshowet den 1. april.

“Kommunen er fyldt med initiativrige ildsjæle og foreninger. Mennesker, som rækker ud og gør noget for andre, – og som fortjener et stort skulderklap. Dem skal vi fejre til Norddjurs Award, og jeg ser meget frem til at hylde dem alle i Rougsø Hallen den 1. april sammen med et stort publikum”, udtaler Kasper Juncher Bjerregaard, borgmester i Norddjurs Kommune

Dette års show afholdes i Rougsø Hallen i Ørsted fredag 1. april 2022 kl. 18-21.

Du kan læse mere om showet og sikre dig selv billetter på hjemmesiden:

www.norddjurs.dk/award

Baggrunden for showet

Norddjurs Award afholdes i samarbejde mellem Norddjurs Kommune, Norddjurs Idrætsråd, Norddjurs Fritidsråd, Handicaprådet og Frivilligrådet.

Showets ni priser

Årets Idrætsforening, Årets Idrætsleder, Årets Sportspræstation, Årets Frivillige leder, Årets Frivillige juniorleder, Årets Kulturpris, Årets Handicappris, Årets Frivilligpris, Norddjurs Kommunes Idrætspriser

Kommentarer